• Hebt u ook interesse in een andere look in uw woonkamer ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen maar geven eerlijk en vrijblijvend advies, en een offerte op maat. En wij komen ook uiteraard zelf plaatsen.

  • Ook deze deuren zijn door ons geadviseerd, geoffreerd en uiteraard geplaatst.

Over ons

Wie zijn wij, en wat doen wij:

Wij hebben jaren lange ervaring in de bouw, of het nu gaat om het plaatsen van keuken, dakkapel, aanbouw, of een gehele verbouwing voor ons geen probleem.

Uw wensen worden door ons zorgvuldig uitgevoerd en begeleid, in onze drukke maatschappij met veelal tweeverdieners vinden klanten het fijn om voor het gehele proces één aanspreekpunt te hebben.

Door de steeds groter wordende vraag naar vakkundige mensen, zijn wij ons ook gaan specialiseren op het verkopen en plaatsen van binnen- buitendeuren en kozijnen. Dus voor een deskundig en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit waarbij uw wensen werkelijkheid worden. Mocht het zo zijn dat uw deur niet in ons assortiment staat neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Ruud Hendrikse

DeRaKo Specialist